Degut a la previsió de pluja pel dissabte 27 d'abril, hem decidit postposar la sortida a
dissabte 11 de maig. La data límit per apuntar-se és dimarts 7 de maig.
El nostre company Salvador Nadal ens ha preparat una sortida pel seu territori, el Montsec.
Sortirem de Manresa en cotxe a les 6:30h de la benzinera Repsol a la Pujada Roja per anar a Balaguer, amb la intenció de començar a pedalar a les 8h.
Hi ha previstos 2 recorreguts:
Recorregut llarg de 130km amb 2300m d+ i recorregut curt de 86km i 1100m d+.
En acabar, farem un dinar al restaurant Nova Fontblanca. El preu del menú és de 33€ persona i consta de:
Pica-Pica:
-Amanida de vegetals amb salmó Noruec fumat, fruita dolça de temporada i fruits secs.
-Carpaccio de vaca vella madurada amanit a la nostra manera amb les seves torradetes.
-Coca pastada a casa i cuita al forn de carbó amb ceba, albergínia, gorgonzola i mel de romaní.
-Caragols Bovers de Lleida fets amb all i pebre, flor de timó del Montsec i all i oli.
-Musclos gramatge extra de les Ries Gallegues a la brasa de carbó amb flor de sal Maldon i all i oli.
2on a escollir:
-Tonyina fresca d’Euskal Herria passada per la paella amb una bona encebada.
-Caldereta marinera d’escórpora fresca amb patates, cloïsses, musclos i la seva picada de safrà.
-Orada fresca a la brasa de carbó amb patates de muntanya a lo pobre i escaldat d’alls i bitxos.
-Fricandó de vedella del país guisadet amb vi més ranci que l’Abascal i bolets de temporada.
-Xurrasco de vedella del país marinat amb Ximixurri a la brasa de carbó amb escalivada a la flama.
-Entrama de vedella de país a la brasa de carbó amb patates noves fregides i pebrotets de Padró.
-Llonganissa feta a casa amb botifarra negra a la brasa de carbó amb mongetes blanques cuites a casa.
-Corder de Vilamajor a la brasa de carbó amb escalivada a la flama i oli verge.
-Peus de porc cuits a baixa temperatura amanits a la nostra manera a la brasa de carbó amb escalivada.
Postres:
Delícies dolces fetes a la nostra cuina .
Aigua, vi i cafè.
Pots veure i descarregar els tracks:
Comments