top of page
ecm_2.png
WhatsApp Image 2024-03-09 at 08.34.20.jpeg

EQUIPACIONS

Per aquesta temporada 2024 hem decidit fer una renovació en el disseny de la roba del Club i hem canviat de proveïdor fent confiança en la marca GOBIK.

Ja que hi ha molta gent que no va poder fer la seva comanda, hem tornat a donar la possibilitat als socis per poder tornar a demanar roba.

A partir de dimarts 21 de maig i fins el diumenge 2 de juny hi haurà obert un enllaç per poder fer la comanda de roba d'estiu. De moment està a la venda el culotte curt home/dona, el maillot unisex clàssic, maillot unisex sense mànigues i el "xaleco" home/dona.

Les talles van de la 2XS fins la 3XL. Si algú necessita una talla 4XL, cal que es posi en contacte amb algú de la Junta

Sistema de compra

La roba estarà disponible 4/6 setmanes desprès del tancament de la comanda. 

 

En aquesta ocasió,la comanda es farà directament al Club en el botó d'enllaç. El club passarà la comanda a Gobik i un cop fabricada, ens l'enviaran al local del Club. Ja informarem als socis perquè ho puguin passar a recollir. 

Pel que fa a guants, mitjons i maneguets, es seguirà amb el sistema actual. És a dir, es tenen en estoc al club i es podran comprar i recollir al local social del Club, 

Preus

PREUS.png

Tot i que les comandes s'han de fer en els periodes on tenim la botiga virtual oberta, al local ocasionalment tenim alguna unitat en estoc.

bottom of page