top of page
ecm_2.png
montserrat.jpg

ACTIVITATS DEL CLUB

CICLOTURISME
 

Des dels nostres orígens, fem sortides amb bicicleta de carretera, una activitat que actualment tenim organitzada en diferents grups segons preferències i grau d’expertesa dels ciclistes.


Els dissabtes fem sortides de Màsters per a persones experimentades en el cicloturisme però amb dos recorreguts de diferents distàncies. Els diumenges hi ha sortides per a persones que s’inicien en aquesta activitat.

 

Puntualment, al llarg de l’any, es fan sortides extraordinàries a punts més enllà de les nostres comarques (Andorra, Costa Brava, Pirineus, etc.)

 

BTT
 

Amb la popularització de la bicicleta de muntanya, també hem creat grups per fer sortides: el dissabte hi ha dos grups, Schools i Iniciació, per a les persones que es volen iniciar en aquesta modalitat de la bicicleta. Els diumenges es fan recorreguts més llargs amb el grup de Màsters.

 

COMPETICIONS
 

Com és tradició dins les activitats del nostre club, cada any ens animem a organitzar curses que ja han quedat instaurades dins el calendari de celebracions de la ciutat.

Les 3 hores de BTT se celebren durant la Festa Major de Manresa i la Cursa de Ciclocross, inclosa al calendari de la Copa Catalana d’aquesta especialitat, que se celebra als volts de Nadal.

 

COL·LABORACIÓ AMB LES ENTITATS
 

Des de l’Esport Ciclista Manresà, en el desenvolupament de l’activitat que ens és pròpia, col·laborem en aquelles iniciatives que s’organitzen com la pedalada solidària a la finca Urpina d’ AMPANS durant la Festa de la Verema i altres esdeveniments organitzats per entitats del territori com la Hivernal del Bages de Santpedor, Creu Roja de Manresa, Ajuntament de Manresa, etc.

bottom of page