ecm_2.png
LLICENCIA2.jpg

TRAMITA O RENOVA LA TEVA LLICÈNCIA

Per fer la sol·licitud més àgil et deixem uns documents per la teva informació i que pots retornar un cop emplenats al correu electrònic del Club, ecm@esportciclistamanresa.cat

 

És obligatori en totes les llicències UCI, adjuntar una fotografia tipus carnet. Pot ser en format JPG o PNG, o bé portar-la al club i nosaltres l'escanejarem. 

 

  

La revisió mèdica és obligatòria per a tots els esportistes que tramitin noves llicències per a les categories Cadet, Júnior, Elit, Sub’23, Màster, Veterans i CT-Open Esport, per tant hauran de tramitar el certificat mèdic d'aptitud esportiva, d’acord amb el protocol de la Federació Catalana de Ciclisme.

 

La revisió mèdica per a llicència cicloturista és recomanable però no obligatòria.

  

Els certificats mèdics d’aptitud esportiva tindran una validesa de dos anys, per tant qui no el va presentar el 2019 ho haurà de fer una altra vegada. 

També pots passar pel local del Club i fer-ho de manera presencial.

Recorda que, per a la validesa de la llicència, aquesta ha de tenir la signatura de la persona inscrita. Així doncs, si no s'ha fet abans, a la recollida de la llicència s'haurà de fer efectiva aquesta signatura.

 

Targeta Bici

També s’ha iniciat la campanya de tramitació de targetes bici 2021. Enguany el seu preu serà de 30€ si es tramita a través d’un club, i 36€ si es fa sense pertànyer a cap club. En cap cas tindrà servei d'assistència mecànica.