top of page
ecm_2.png
Buscar
  • Foto del escritoresportciclistamanr

IGNASIANA BTT, l'aventura del pelegrí


El dimarts 18 de maig es va fer la presentació del vídeo promocional de la Ignasiana BTT, l’aventura del pelegrí a l’Espai Plana de l’Om, de Manresa.


El vídeo, que es va enregistrar la tardor passada, és un tast d’aquest recorregut entre Verdú, a l’Urgell, i Manresa passant per Cervera, Igualada i Montserrat. Permet, d’una forma amena, conèixer els darrers trams del Camí Ignasià.


En el documental, s’hi poden veure els quatre esportistes d’alt nivell, Joan Font i Ignasi Àvila, Núria Picas i Carme Tort i dos joves ciclistes de l’Escola de Ciclisme de Manresa el Roc i la Valentina.


Durant l’acte de presentació es va fer un col·loqui on hi van participar a més dels esmentats Ignasi Àvila i Carme Tort, en Ferran Agundez (Club ANBASO) dissenyadors del recorregut i en Ferran Molina com a president de l’Escola de Ciclisme Manresa, on es va parlar de les experiències viscudes en el recorregut del camí Ignasià.


El dia 26 de setembre es farà una marxa en BTT per seguir aquest recorregut de 115 Km i 2000 d+. Les inscripcions s’obriran el dia 1 de juny.

Podeu veure l'enllaç del vídeo al Youtube.

Us podeu descarregar el track de la ruta de Wikiloc.

31 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page